2281088493

Το Τουριστικό γραφείο Stefanou Travel διαθέτει 11 ιδιόκτητα πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας , πιστοποιημένα από τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και της σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας , που είναι εξοπλισμένα με (δερμάτινα – βελούδινα καθίσματα , κλιματισμός , WC , TV , CD , DVD , HI-FI STEREO , VHF , ψυγείο , ζώνες ασφαλείας και κινητή τηλεφωνία για την άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο κίνησης του γραφείου μας για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει κατά την διάρκεια του ταξιδίου σας) , σας παρέχουν άνετη και ασφαλή μετακίνηση.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διοργάνωση πολυήμερων εκδρομών , εκδρομών για σχολεία , συλλόγους και ΚΑΠΗ, την μεταφορά τουριστών, όπως και τις μεταφορές προσωπικού διαφόρων εταιριών ,δημόσιων οργανισμών, εργοστασίων και σχολείων.
Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών μας και να εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία τους έτσι ώστε η προτίμηση στο γραφείο μας να είναι συνεχής και η σύσταση προς άλλους να είναι η μόνη διαφήμισή μας.
Από του σημαντικότερους παράγοντες της εταιρεία μας είναι οι οδηγοί μας , που με την κόσμια συμπεριφορά τους έχουν συμβάλει σημαντικά στην διαφήμιση του γραφείου μας και στην άψογη εκτέλεση των εκδρομών μας